SVECANE HALJINE ZA DEVOJCICE ODELA ZA DECAKE

 

Lako ćete nas pronaći

Dugo planirano krštenje ili neočekivani poziv na svadbu, nastup priredbu? Duge balske haljine za devojcice, pufnasta ili svetluckava, ukrašena po ugledu na omiljenu princezu iz crtaća i odelo ili smoking za dečaka… Vaše je da izaberete ili nam dozvolite da vam predložimo. Razvukli smo široke osmehe na licima velikog broja dečaka i devojčica čiji su nam roditelji ukazali svoje poverenje. Posetite nas radnim danima i subotom u centru Beograda, u robnoj kuci Beogradjanka na prvom spratu od 9 do 21h ili nas kontaktirajte na 0654507458

PRODAVNICA NAMES

MASARIKOVA 5 ROBNA KUĆA BEOGRAD PRVI SPRAT

Radno vreme

Ponedeljak – Subota : 09h do 21h

Telefon : 0654507458

Viber : 0654507458

Deca su glavni junaci naše bajke

„Names“ vam daruje autentične i elegantne modele, koji prate najveće svetske trendove i ekskluzivne krojeve.

Kako smo i sami roditelji, posebnu pažnju posvećujemo kvalietu matrijala od kojih su izrađene svecane haljine za devojčice i odela za dečake. U ponudi nemamo ništa što ne bismo obukli svojoj deci. Dečija koža je osetljiva i nežna, pa su materijali prirodni, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Devojčice i dečaci su glavni junaci naše poslovne priče pa smo sve svoje iskustvo i veštine podredili da kreiramo svečane haljine i odela u kojima će se osećati posebno i jedinstveno. Svečane haljine i odela pomoći će vašoj deci da zablistaju na nastupu, krštenju, svečanosti i osete se kao pravi prinčevi i princeze u najlepšoj priči.

U ponudi imamo svečane haljinice, odela i smokinge za decu od prvih meseci do visine 164cm. Ukoliko se vaše dete ne uklapa u standardne veličine, ne brinite. Možete poručiti svečanu haljinu ili odelo baš po merama vašeg mališana i stajaće mu „kao saliveno“ što kažu bake.